Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Dags att visa Leksand att vi inte är deras lillebror längre!"

 
Det sista slaget
Visa alla artiklar

Om vi bortser från LIF:s period med husmorsgymnastik i början av 1900-talet har vi den längsta erfarenheten av hockey. Vi har massor med trogna fans som älskar MIK av hela sitt hjärta.  Det skriver Linda Mikaelsson - ett äkta MIK-fan.

Snart gäller det! Det stora slaget om Siljan tar sin start.  Ikväll skall MIK visa LIF att vi är att räkna med. Jag tror att de är riktigt oroliga och det ska de vara….

De kallar oss för lillebror, påpekar att vi inte har i SHL att göra eftersom vi har en för liten arena, för få fans och en för liten hejarklack. Men jag menar att de har fel! Om vi bortser från LIF:s period med husmorsgymnastik i början av 1900-talet har vi den längsta erfarenheten av hockey. Vi har massor med trogna fans som älskar MIK av hela sitt hjärta.

Visst vi har inte den största klacken med trummor och skrikande unga fans, men jag skulle vilja påstå att min pappa och hans kamrater som under 50 års tid gått på alla MIK:s hemma matcher och som abonnerar på samma stol på arenan år efter år älskar sitt MIK mer än ett 20-årigt trummande LIF-fan.

Om man kunde mäta kärlek och känslor är jag övertygad om att det finns minst lika mycket kärlek till MIK som det finns till LIF.

Och framför allt har MIK en stor fördel på isen - de spelar den bästa hockeyn!Det är dags att visa att vi inte är lillebror längre! Nu visar vi vem som äger Siljan!

Go MIK! Vi tror på er! Nu kör vi!

Linda Mikaelsson, Östersund- Ett äkta MIK-fan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare