Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags att nominera ungdomsledare

Sedan 1967 har Lions Club Ludvika varje år delat ut Lions-statyetten inklusive stipendium och en prischeck (numera 5 000 kronor) till ungdomsledare. Och så här långt har 48 personer uppmärksammats för att de gjort föredömliga insatser för sin förenings ungdomsverksamhet.

I samband med ett jubileum hos lionsklubben delades det ut flera statyetter. Men i regel är det en statyett om året som delas ut meddelar Jan Norrgo, Lions. Det innebär att i år är det dags för den 49:e statyetten i ordningen.

Därmed uppmanas nu föreningar som är verksamma inom kommungränsen att föreslå en eller flera kandidater som har stor betydelse för ungdomsverksamheten.

Senast den 24 september ska nomineringarna vara inlämnade till lionsklubben. Söndagen den 7 oktober är det sedan dags att avslöja 2012 års mottagare.