Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens glada: Hur tackar man dem som har räddat ens liv?

En hjärtinfarkt och ilfart i 150 kilometer i ambulans till Falu lasarett och operation direkt och ett räddat liv.

Hur tackar man alla på akuten i Mora som utan väntan tog hand om mig direkt? Den unga läkaren som på en sekund konstaterade faktum och fick iväg mig i en ambulans i högsta fart till Falun? Den fantastiska ambulanspersonalen som fick mig att skratta och skämta under färden?

De kvinnliga läkarna i Falun som tog emot mig direkt, gick in i min handled och öppnade kärl och satte in nät? Personalen i Falun och i Mora som hela tiden vakade och tog prover och hjälpte mig tillbaka till livet?

Hur tackar man alla?

Jag har fått uppleva en sjukvård som fungerade till 100 procent. Och den fortsätter nu att fungera i 100 procent med kontroller och skötare som ringer och kollar upp mig.

Hur tackar jag er alla? Jo, genom att leva varje dag som en empatisk människa, med tacksamhet och uppriktig glädje. Ni gav mej livet igen.

Sven Lind

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare