Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Connollys på väg till LIF

Leksands IF och Tommy Salo har flera luckor i truppen.
Nu kan DT-sporten avslöja att klubben bara är detaljer ifrån att knyta upp bröderna Jack, 24, och Chris Connolly, 26.
– Vi har försökt hitta en klubb som vill ha oss båda, säger Färjestadcentern.

Förutom DT-sportens avslöjande om att finske centern Tomi Sallinen är nära och Ryan Russells förlängning har det mest bara handlat om spelarförluster i Leksands IF.

I torsdags försvann Jacob Blomqvist och i förra veckan berättade DT att Jon Knuts hade bestämt sig för att lämna klubben.

Men, nu rör det på sig igen.

Enligt uppgifter till DT-sporten ska bröderna Jack och Chris Connolly bara vara detaljer ifrån att ha signerat kontrakt med dalaklubben.

– Det är en väldigt bra organisation. Jag har förstått att det är en populär klubb som är respekterad i hela landet. Jag har inte mycket att säga om det. Det är bara rykten än så länge.

Enligt uppgifter jag har ska du och brorsan redan vara i princip klara?

– Jag vet inte vad jag ska säga om det. Men jag har pratat med brorsan om att spela tillsammans med honom. Det hade varit väldigt roligt. Vi har försökt hitta en klubb som vill ha oss båda, säger Connolly.

Den 24-årige centern gör sin andra säsong i Färjestad.

Första året svarade han för 19 poäng (8+11) på 34 matcher, men i år har det gått lite tyngre med 23 poäng (11+12)) på 55 matcher.

– Personligen så har det varit en säsong som gått lite upp och ner. Som lag tycke jag vi lyft oss på slutet och har spelat riktigt bra i slutspelet.

Brorsan Chris är forward har spelat i finska Tappara de två senaste säsongerna, för att i slutet avsluta årets säsong i tyska Iserlohn Roosters.

DT-sporten har, utan framgång, sökt Leksands sportchef Tommy Salo för en kommentar.