Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Colliton efter vinsten mot Sundsvall: "Vi skapade riktigt bra chanser"

Sista matchen innan uppehållet. Då passade Mora IK på att avsluta på bästa möjliga vis.
– Vi gjorde ett bra jobb och vann matchen, säger tränaren Jeremy Colliton.

Vinst och 2-0 borta mot Sundsvall Hockey. Så vände Mora IK den negativa trenden med flera raka förluster och tog med sig en vinst med sig hem från Sundsvall.

– Jag tycker att vi spelade riktigt bra, speciellt de två första perioderna. VI skapade riktigt bra situationer och svarar på allt som motståndarna gör. Det enda vi inte satte helt var avslutningarna, säger lagets tränare Jeremy Colliton.

I tredje perioden hade Sundsvallslaget däremot ett par riktigt bra chanser, där inte Moralaget hann med riktigt. Trots det höll målvakten Jacob Johansson nollan under hela matchen.

– Vi ställde inte om tillräckligt snabbt helt enkelt, när de la i en högre växel, men jag tycker att Jacob jobbade jättebra där, säger Jeremy Colliton.

Efter en tuff period med många matcher väntar nu speluppehåll och spelarna får ett par dagar ledigt.

– VI har ett ganska långt uppehåll och spelar inte vår nästa match förrän den fjortonde, så spelarna får några dagar ledigt och sen har vi ändå en vecka kvar att träna på, säger Colliton.

Han säger att de inte kommer att fokusera på något speciellt under träningarna, utan att det bara gäller att fortsätta jobba på som de gör.

– Jag tycker att vi spelar bra. Våra misstag sker när vi inte är helt mentalt fokuserade och det är svårt att träna på, men vi måste försöka hitta ett fokus som räcker hela matchen, säger han.