Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Christer Sjögren till Malung

Christer Sjögren väcker liv i begreppet "Kramgoa låtar" och tar kramkalaset till Dansbandsveckan. Han återförenas också med Vikingarnas gamla keyboardspelare Erik Lihm från Malung.

Christer Sjögren har de senaste åren stått på scenen mest i konsertsammanhang, men nu drar dansbanorna igen. Och när han ger sig ut på vägarna i sommar blir det med Erik Lihms orkester som kompband. Eller som det heter – han gör "gästspel" på några av bandets spelningar, bland annat den 17 juli, under Dansbandsveckan i Malung.

– Jag kommer att sjunga strax över en timme per kväll. Exklusivt gästspel kallar de det, säger Sjögren i ett pressmeddelande.

Med sig har han den nya skivan Kramgoa Låtar 2011, som innehåller specialskrivet material av både nyare namn som Peter Grundström och beprövade dansbandsrävar som Lasse Holm, Torgny Söderberg och Dille Diedricson. Dessutom blir det några favoritsånger från förr. Musiken kommer att ha en tydlig touch av gamla Vikingarna, enligt skivbolaget.