Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Chefredaktörern: Hej Borlänge - nu börjar vi bygga upp den nya redaktionen och vi behöver er hjälp

I början av april kunde vi berätta att mediekartan i Dalarna ritas om. Borlänge Tidnings redaktion förstärks med sex nya tjänster och får nu nio redaktionella medarbetare.

Hela redaktionen kommer att vara på plats efter semestrarna, men nu går startskottet för arbetet med att bygga upp den nya bevakningen av Borlänge.

Från och med idag är Borlänge Tidning en mer självständig redaktion, både på papper och som e-tidning, med större fokus på innehåll som berör Borlängebor, med mer lokalt innehåll än tidigare.

Arbetet med att spetsa till och utveckla vår Borlängebevakning blir aldrig klart och för att det lokala innehållet från Borlänge skall bli så bra det kan, behöver vi också veta vad du som läsare tycker. Vad vill du se mer av; nyheter, granskningar eller reportage? Vill du ha fler bilder på Borlängebor? Eller mer livesänd sport från Borlänge på dt.se?

Jag skulle bli glad om du vill ta några minuter, gå in på dt.se och svarar på vår enkät.

Här hittar du enkäten

Efter semestrarna kommer redaktionen vara komplett och alla nio journalister kommer att vara på plats i Sveriges vackraste mediehus. Då har vi också kunna ta del av och analyserat resultaten av enkäten. Era svar kommer att hjälpa oss att göra journalistiken från Borlänge bättre och mer relevant.

Erik Nyholm

Chefredaktör Borlänge Tidning