Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Chefredaktören: Vi behöver din hjälp – tyck till om nyheterna från Säter och Hedemora

Annons

Tidningen är inget utan sina läsare. Utan den här törsten efter nyheter från närområdet och berättelser från bygden hade det inte funnits några texter eller bilder. Nu gör det tack och lov det och förhoppningsvis långt in i framtiden.

Det är de lokala nyheterna vi vet att du som läsare vill ha och det är också vårt uppdrag och den grund vi står på. Tidningen vill vara till nytta och nöje. Vi håller koll åt dig på de viktigaste nyheterna i framförallt Säter och Hedemora – varje dag året runt på sajten dt.se.

Karin Diffner med mejladress karin.diffner@mittmedia.se och Tobias Berg, tobias.berg@mittmedia.se är reportrar i de kommunerna. Nyhetschef är Linda Solum, linda.solum@mittmedia.se.

Hör av dig till oss! Med synpunkter och tips. Stort som smått.

Det kan handla om en farlig skolväg i Västerby, ett kommunalt beslut som får stora konsekvenser i Stora Skedvi, en person i Vikmanshyttan som hamnar i kläm på grund av myndigheters agerande eller ett blomstrande lokalt företag i Garpenberg som nyanställer.

Det kan handla om elever som samlar in pengar till cancerforskning, ett lyckat kulturevenemang som drar mycket folk, en känd profil som fyller 75, en rolig film som blivit viral på sociala medier eller en läsarbild som visar rovdjur in på knuten.

Men Karin och Tobias är långt ifrån ensamma. Hela redaktionen på Dalarnas Tidningar bidrar till innehåll. Vi har reportrar som jobbar dygnet runt för att rapportera om nyheter, vardag som helg. DT har reportrar och redaktörer som bevakar sport, kultur och familjenyheter. Vi har opinionsjournalister och läsarnas egna röster hörs i debattartiklar, insändare och i läsartexter.

Men vi vill också bli bättre genom att vara så nära det du som läsare efterfrågar.

Då behöver vi din hjälp. Genom att svara på frågorna i enkätundersökningen får vi veta vad du tycker om innehållet och vi får bättre koll på vad som efterfrågas.

Följ länken här för att fylla i enkäten på dt.se. Enkäten innehåller tio frågor och tar mindre än fem minuter att besvara. Fyller du i mejladressen i det digitala formuläret har du dessutom möjlighet att vinna biobiljetter.

Tack för att du hjälper oss – det är mycket värdefullt – och välkommen att höra av dig!