Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Centern lever farligt

Annons

Centern verkar anse att det är helt i linje med sin politiska inriktning att tillåta skövling av östra Sundborns unika natur och förstöra oersättliga natur- och kulturvärden. Samtidigt förvandlas östra Sundborns bygder till en ljus- och bullertrakt. Har man klart för sig att man ständigt och milsvitt kommer att vara störd av högintensivt blinkande vitt ljus från verkens masttopp samt ett fast vitt ljus på verkens vingspetsar?

Det betyder ett 40-tal ljus på varje verk, varav 30 av dem roterande! Aldrig kommer det att vara tyst.

Är det så centern i Falun värnar vår miljö och lever upp till Maud Olofssons uttalande för inte så länge sedan att centern "ska sätta medborgarna i centrum och ta medborgarnas perspektiv"?

Redan Abraham Lincoln framhöll, riktat till "politiker" att man kan lura hela folket en del av tiden och en del av folket hela tiden men man kan inte hoppas på att kunna lura hela folket hela tiden.

Centern lever farligt.

Carolina Malmeström

sommarbostad vid Logärden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare