Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

C Ludvika: Barn behöver inte mer tid på bussar

Svar till Moderaterna i Ludvika Kjell Israelsson och Mikaela Nordlings insändare i DT den 1/9 2016

En sak står i alla fall helt klart när det gäller nedläggning av skolor på landsbygden är att ni Moderater röstade för en nedläggning av skolor, ni var även för en nedläggning av högstadiet i Grängesberg. Moderaterna sa också nej till en folkomröstning i Ludvika kommun.

Vi i Centerpartiet Ludvika-Grangärde ser med stor oro på de låga meritvärdena i Ludvika kommuns skolor. Men vi delar inte Moderaternas uppfattning hur man kommer tillrätta med de låga meritvärdena. Centerpartiet i Ludvika-Grangärde tror inte att meritvärdena blir bättre av att tillbringa mer tid på bussar.

I Centerpartiet Ludvika-Grangärdes budget satt vi av extra pengar till upprustning av skolor och vi hade med satsningar på ny teknik.

Centerpartiet Ludvika-Grangärde är övertygade om att både stad och landsbygd behöver varandra. Vi är övertygade om att det inte är till gagn för Ludvika kommun att kraftigt försämra samhällsservicen för vare sig stad eller landsbygd.

Centerpartiet Ludvika-Grangärde ser hela Ludvika kommun.

Gun Andersson

Jan Karlsson

Centerpartiet Ludvika-Grangärde

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare