Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Byggnationen i full gång – se bild på Charlotte Perrellis nya lyxvilla i Åre

Charlotte Perrelli har lagt upp bilder på familjens nya hus som byggs i Åre.

På sin Instagram har Charlotte Perrelli lagt ut en bild på det som ska bli familjens andra sommarhus i Åre.

I ett inlägg på sin blogg skriver Perrelli också att huset är välplanerat ner till varenda millimeter och att hon och hennes man, Anders Jensen, jobbar vidare med materialval och planering.

”Det ska bli otroligt kul när detta är klart!! Som vi längtar. Nu är garaget och undervåningen på huset klart… Kommer bli kalas!” Skriver hon bland annat i blogginlägget.

Om några veckor ska paret åka upp för att inspektera bygget. Enligt plan ska inflyttning ske i februari.

Parets första sommarhus i Åre stod klart 2014. Inför inflyttningen skrev Perrelli på sin blogg att hela projektet kändes ”helt fantastiskt”. Men i ett blogginlägg från mars i år konstaterade hon att nybyggnationer framför deras tomt förstörde utsikten och därför tittade de ut en ny drömtomt.

I blogginlägget om det nya huset skriver hon att det ska vara färdigbyggt på tomterna framför och att de därför inte ska behöva bli ut för överraskningar som skymmer utsikten ännu en gång.

Perrelli drömmer sig också bort till kommande stunder när huset står klart.

” Jag kommer sitta där med en kopp kaffe och njuta och samla kraft. Det finns inget som är så rogivande som att blicka ut över fjället. ”Skriver hon på bloggen.

Läs mer:

Så här bor kändisarna när de är i Åre – titta in i byns mest exklusiva hus "The villa"