Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bröderna Lindgren uppträder i Säter

Grammisvinnarna Bröderna Lindgren kommer till Säters Folkets Hus i höst och spelar låtar från sin senaste skiva. Musiken beskrivs som "vuxen barnmusik" och med på skivan medverkar flera kända musiker.

Annons

Bröderna Andreas och Mathias Lindgren har precis släppt sin tredje skiva, som heter "Bröderna Lindgren i tiden". 2007 släppte de skivan "Vuxen barnmusik" och två år senare kom "Meningen med livet", som de även fick en grammis för 2010 i klassen "Årets barnalbum"

"De som kan sin Bröderna Lindgren känner förstås igen många av de medverkande gästerna men några nya namn finns med i laguppställningen", skriver skivbolaget Brus & Knaster i ett pressmeddelande.

Till gamla bekanta ansikten och röster som Britta Persson, Swedish Tiger, Nina Ramsby, Ebbot Lundberg, Idiot Wind och Mattias Alkberg har ett par nya artister anslutit sig på den senaste skivan. Magnus Carlson från Weeping Willows och Moon Ray Quintet, Anja Bigrell från Monty's Loco, Nicolai Dunger och First Aid Kit medverkar på "Bröderna Lindgren i tiden".

Bandet är för närvarande ute på turnén "Välkommen till djungeln", som är ett samarbete mellan Riksteatern och Folkets Hus och Parker. Premiären hölls i Halmstad den 8 september och den 3 november kommer bandet till Säters Folkets Hus för sin näst sista spelning före turnéavslutningen i Stockholm veckan efter.