Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brage har kontaktat Sellin

I dagarna fick Robbin Sellin, 24, veta att han inte är önskvärd av GIF Sundsvall.
Nu kan DT-sporten avslöja att Brage redan har varit i kontakt med sin forne ytter.
– Ambitionen är ju lite högre, konstaterar dock Sellin själv.

Han lämnade Brage i sommarfönstret 2012.

Nu är Robbin Sellin åter tillgänglig på spelarmarknaden, då GIF Sundsvall gett honom beskedet att han bör söka efter en ny klubb, trots att han har ett år kvar på kontraktet.

Något som Bragetränaren Bosse Wålemark har uppmärksammat, och han har redan varit i kontakt med Sellin.

– När vi har en gubbe som har varit i Brage förut, så måste vi ju ta kontakt med honom. Det finns säkert många som gör det. Det är ändå en mycket bra spelare på den här nivån, säger Wålemark till DT-sporten.

Sellin har haft ett mardrömsår, då han redan i maj bröt benet, och därmed missade hela säsongen med det GIF Sundsvall som tog steget upp i allsvenskan.

Beskedet kom plötsligt.

– Jag kan vara kvar och vara så pass bra som jag vet att jag är och ta en plats igen. Den möjligheten finns ju, men just nu så vet jag inte riktigt själv vad jag vill göra. Det här kom ganska chockartat och jag har inte ens varit nära att tänka i de här banorna, säger Sellin.

24-åringen bekräftar att han redan har pratat med Wålemark, men att han skulle skriva på för Brage ser han som osannolikt.

– De kommer alltid att ha en speciell plats och jag hade en bara bra tid där. Men ambitionen är ju lite högre, så är det ju. I den här branschen stänger man inga dörrar och vad som helst kan hända, men det känns som att jag absolut kommer att kolla på högre divisioner.

Vad sa du till Bosse?

– Det var ett jättebra snack, jag har en bra relation till Bosse. Han ville bara kolla läget och det var absolut inget värvningssamtal, säger Sellin som dock ändå kommer att spendera en del tid i Dalarna i den närmaste framtiden, då Sundsvall har ledigt och flickvännen kommer från Borlänge.

– Vi kommer nog att vara där ganska mycket och jag kommer säkert att göra något pass med Brage.

Vad som händer i framtiden vet han inte själv i dagsläget.

– Om jag ska gå så handlar det om att komma någonstans där man får visa vad man går för. Jag vet vad jag kan och får jag visa det fullt ut, så vet jag att det kommer att explodera. Jag har det i mig, det handlar bara om att hitta rätt miljö. Sedan vet jag, här och nu, inte riktigt var det är någonstans.