Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bortförklarar landets sämsta ekonomi

Högkostnadsskyddet för sjukvård och medicin har redan höjts drastiskt och spiken i kistan, en skattehöjning med 50 öre, drabbar oss gamlingar som kräver mer sjukvärd, mest. Det bli vi pensionärer och sjuka som ska betala för åratal av vanskötsel av ekonomin i landstinget. Det är skamligt.

För en snittpensionär kan det bli tusenlappar mindre per år i pension, men det blundar väl landstingsledning för? Landets sämsta ekonomi, landets längsta vårdköer och landets högsta lanstingsskatt, vems är felet, ja inte är det vi pensionärers.

Ingalill Persson (S) skyllde senast på att man hade influensa i vintras och därför gick man flera hundra miljoner back i år. Det var den sämsta bortförklaring man hört på länge.

Arne Pettersson (S) "pensionärsupproret riddare" som ständigt kritiserat orättvisor, varför så tyst om Landstinget i Dalarna som nu har vältrat över bekymret på oss pensionärer?

65+

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare