Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Borlängestudenter hade återträff

Klass 3:3 B, som tog studenten 1977 från Hagagymnasiet i Borlänge, samlades 20 oktober för en återträff i Borlänge.

Annons

 Medverkande var även elever som någon gång har gått i klassen under åren 1974-1977. Träffen inleddes med en rundvandring på Hagagymnasiet under ledning av Lena Garpensvärd, som var initiativtagare till träffen, och fortsatte senare med middag och samkväm med många glada skratt och minnen på Hotell Scandic i Borlänge.

Medverkande var Pia Bäckman (Andersson), Birgitta Ström-Damberg (Damberg), Berit Gyll, Tomas Hellström, Erja-Liisa Hinttala, Catrine Isehed, Karin Ekegård (Johansson), Jan-Erik Kull, Michael Landgård, Anna Jansson (Larsson), Eva Lindberg, Peter Ljungbro, Ingegerd Lundgren, Mats Magnusson, Lottie Nilsson (Matsson), Annette Flink (Norrström), Eva Sjödén (Olsson), Lasse Roligs, Lena Garpensvärd (Sjölander), Maria Strömnes, Karin Törnblom, Ulla Törnblom och Irene Bjurman (Widlund). Speciellt inbjuden till träffen var numera pensionerade läraren i Samhällskunskap, Bengt Matsson (längst till vänster i bild).