Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utomhuskontoret har öppnat i Borlänge – "Man blir pigg och glad av att jobba ute"

Denna vecka kan Borlängeborna prova på att sitta ute och jobba. Telenor har slagit upp ett utomhuskontor i Liljeqvistska parken dit folk kan komma och prova på att jobba ute. – Man blir pigg och glad av att jobba ute och få frisk luft, säger Nanna Ek.

Annons

Förra veckan öppnade Telenor ett utomhuskontor i Falun, i korsningen Promenaden och Vallmansgatan . Denna vecka har kontoret flyttats över kommungränsen till Borlänge och Liljeqvistska parken.

– Vi vill visa på vad ett bra mobilnät möjliggör och presenterar vad vi har gjort, med utomhuskontoret. Det finns stora hälsoeffekter med att jobba utomhus. På detta sätt vill vi visa att man kan flytta kontoret utomhus och jobba där, om man vill. Folk ska inspireras till att prova att jobba utomhus. Och detta görs tack vare vår utbyggnad av nätet, säger Patrik Nilsson, som är nätexpert på Telenor.

LÄS ÄVEN: Snabbare och stabilare surf i åtta dalakommuner – Så fungerar deras uppgraderade nät

Telenors utomhuskontor i Liljeqvistska parken i Borlänge.

På tisdagen besökte tidningen utomhuskontoret, även kallat Solkontoret, i Liljeqvistska parken.

– Man kan värma sig med kaffe och koppla upp sig mot vårt mobila nätverk. Det är trevligt att sitta ute, man blir pigg och glad av att få frisk luft, säger Nanna Ek, som jobbar med utomhuskontoret.

Kommer det mycket folk?

– Det är lite pö om pö. Vi hoppas att vi får fler besökare mot slutet av veckan, säger Nanna Ek.

Utomhuskontoret i Liljeqvistska parken är öppet till och med torsdag den 8 september.