Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre män åtalade för rån,våld mot polis och misshandel

Annons

Männen är i åldrarna 18, 20 och 21 år och en del av brotten är de misstänkta för att ha gjort tillsammans och en del ska de ha gjort var för sig.

Enligt åklagaren har de den 25 februari i år misshandlat flera personer på parkeringen vid Kupolen. Alla tre misstänks för att ha slagit en man med en glasflaska i huvudet och sparkat och slagit honom. Efter misshandeln ska de ha rånat mannen genom att ta hans plånbok. De är även misstänkta för att samma dag tillsammans attackera en annan man bland annat genom att slå honom i huvudet och dunka det mot marken.

Ytterligare två män fick ta emot slag och sparkar den här dagen vid Kupolen. 18-åringen misstänks för att ha slagit en flaska i ansiktet på en av männen, 21-åringen ska ha slagit den andre mannen i ansiktet.

20-åringen är även misstänkt för grov misshandel och våld mot tjänsteman den 26 december förra året. Det var annandag jul som en man hittades liggande på Borganäsvägen. Enligt åtalet ska 20-åringen ha sparkat den okände mannen i huvudet, när han låg ner. När polisen kom för att gripa 20-åringen satte han sig i motvärn och tryckte och klöste polismannen i ansiktet.

Sammanlagt är de tre Borlängeborna åtalade på nio punkter, varav flera fall av narkotikabrott.

Mer läsning

Annons