Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tävling med fin utsiktoch eleganta åkare

/
  • Imponerande. Deltagarna i lördagens tävling i Nybrobacken svarade för imponerande insatser. En och annan verkade vara ett mned sin älskade bräda.
  • Tävling med utsikt. i Nybrobacken genomfördes på lördagen en snowboard och skidtävling med fin utsikt över Tunaslätten. Om deltagarna hann beundra utsikten är tveksamt.
  • Gav allt. Deltagarna i lördagens snowboard och skidtävling i Nybrobacken gav allt. Deras insatser uppskattades också av publiken.
  • Brädelegant. Mikael Rämgård gav på lördagen många bevis för att han är en verklig brädelegant.
  • Upp och ner. Andreas Sörli satsade friskt under lördagens tävling i Nybrobacken. Att han hamnade upp och ner bekymrade inte Andreas som såg till att landa stilenligt.

Annons

Tävlingen hade anordnats av de unga skidentusiasterna Fredrik Löwenhamn och Robin Eriksson. De kunde glädjas åt att intresset var stort bland såväl tävlande som den publik som följde tävlingarna.

35 åkare var föranmälda och på plats visade de prov på en beredvillighet att ge allt som tilltalade publiken. Många av de unga åkarna visade sig vara verkliga eleganter på bräda respektive skidor.

En och annan var så skicklig att det nästan såg ut som den tävlande växt ihop med sin bräda eller skidor. Resultatet av långa träningspass i backarna gav här god utdelning.

De tävlande inspirerade säkert några i publiken att satsa ännu mer på träning inför nya säsonger.

Mer läsning

Annons