Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Påkörd av minibuss vill ha kontakt med föraren

– Jag sade att jag var okej, men jag var chockad och hon borde ha uppgivit sitt namn och telefonnummer.
Det säger Margareta Johansson som strax före jul blev påkörd av en kvinna i en minibuss när hon höll på att lasta in matvaror i sin bil.

Annons

Det var vid 16-tiden den 22 december som Margareta Johansson stod bakom sin bil utanför Willys i Borlänge och lyfte i kassar med mat samtidigt som föraren av minibussen backade ut från sin parkeringsruta.

Kvinnan körde så långt bakåt att dragkroken på bilen träffade Margareta Johanssons ena ben strax nedanför knäet.

– Jag varken såg eller hörde bilen, förmodligen på grund av att det var ganska mycket snö som dämpade ljudet, och jag föll omkull när dragkulan träffade mig, säger Margareta och fortsätter:

– Det gjorde väldigt ont och jag blev helt klart chockad. Det var därför jag svarade att jag trodde att det hade gått bra när kvinnan frågade hur jag mådde, eftersom jag kunde stödja på benet när jag ställde mig upp.

Margareta Johansson har ännu varit i förbindelse med sitt försäkringsbolag. Hon hoppas att kvinnan som körde på henne tar kontakt med henne när hon läser detta (redaktionen har Margareta Johanssons kontaktuppgifter)

Det var först dagarna efter det att hon blivit påkörd som det började göra riktigt ont i benet.

– Jag har röntgat benet och som tur är var inget brutet, däremot har jag haft värk ända sedan det hände och julhelgen blev förstörd när jag inte kunde göra någonting, bara sitta still, säger hon.

Mer läsning

Annons