Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kickstart för HjärtLung i Borlänge

/
  • Coppermine Kickers dansade in årets första medlemsmöte hos Borlänge HjärtLung.
  • Publiken följde dansarnas idoga fotarbete med stort intresse.
  • Även de bland HjärtLungs medlemmar som ville prova linedance gavs den möjligheten.

Coppermine Kickers dansade in årets första medlemsmöte hos Borlänge HjärtLung.

Annons

Medlemmarna i Borlänge HjärtLung hade inbjudits till årets första medlemsmöte den 18 januari på Forum Kvarnsveden. Efter det att ordföranden hälsat alla, och då särskilt några nya medlemmar, välkomna till en mysig eftermiddag. Lite information gavs om kommande program och särskilt glädjande var att Förbundet lämnat ett bidrag att användas till årets kommande äldreresa.

Därefter var det dags för några linedansare ur Coppermine Kickers uppvisningsgrupp att visa vad de gick för. De dansade i 20 minuter och genomförde vad de kallade två olika dansslingor till medryckande musik. Mycket skickligt genomfört och det var med stor beundran åskådarna följde fotarbetet.

Därefter fick de som ville, under ledning av Coppermine Kickers linedansare, själv prova på en dans med 2 x 16 steg vilka, för de allra flesta, var svåra att hålla reda på.

Efter fikat visades Borlänge HjärtLungs hemsida där det finns mycket nyttig information om föreningen. Alla hälsades varmt välkomna till medlemsmötet i februari då årsmöte hålls. Förslag finns att fylla styrelsens alla platser, så alla törs komma till mötet utan att riskera något uppdrag. Eftermiddagen blev verkligen annorlunda och mysig precis som ordföranden inledde mötet.

Elisabeth Munther

Mer läsning

Annons