Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kassaservice flyttar till Bragegallerian

/

Annons

Kassaservice, som är en del av postens servicenät, lämnar Sveatorget för att få ett bättre läge. Enligt Alf Bakken tycker många av kunderna att det är för långt att gå för att besöka lokalen i Metropol-huset.

– Många kommer med buss till Stationsgatan, och har man lite svårt att gå så är det en bit dit ner, konstaterar Alf Bakken.

Den nya lokalen i Bragegallerian håller på att färdigställas och ska tas i bruk i nästa vecka, den 23 mars. Ett nytt golv läggs och diskarna ska på plats.

– Vi blir mer lättillgängliga och vi vill finnas där folk finns. Det är väldigt lite folk nere vid Sveatorget och tyvärr blir det väl inte bättre av att vi flyttar, säger Alf Bakken.

Den nya lokalen blir aningen mindre än den nuvarande:

– Vi får ta det vi får. Men tillgängligheten blir bättre och det är mer liv och rörelse runt omkring. Vi har tittat på olika lokaler och vill vara där det finns folk. Parkeringsmässigt är det ingen större skillnad.

Kassaservices kontor i Borlänge har tre anställda. Flytten innebär en liten utökning av öppethållandet på vardagar.

En fråga är hur det kommer att bli för Svensk kassaservice på sikt, om verksamheten blir kvar i landet.

– Det vet vi inte än. Vi väntar och ser vad regeringen har på gång. Så länge vi inte vet något så kör vi på som vanligt, säger Alf Bakken.

Mer läsning

Annons