Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Höjd säkerhet i Mellstaparken

Annons

Att fyra medelålders kvinnor kan ha drogats i Mellstaparken i samband med arrangemanget "Kul i juli" kommer som en total överraskning för parkledningen. De drabbade kvinnorna har valt att inte polisanmäla händelserna och ingen har kontaktat personalen i parken.

Men larmet om vad som försiggått tas på allvar.

- Det är fruktansvärt att det här inträffar i Mellsta. Vi kan bara beklaga till de som drabbats, säger Lars-Göran Selander, föreståndare för Mellstaparken.

Som nu vidtar åtgärder.

I går informerades personalen i serveringen om det inträffade. I kväll, när det är den andra omgången av Kul i juli hålls i parken, kommer också ordningsvakterna att vara extra vaksamma. Finns misstanke om att droger eller andra preparat hanteras bland gästerna, kommer vakterna att ingripa.

- Vi vill inte att det händer igen, säger Lars-Göran Selander.

Som föreståndare för Mellsta vill han nu uppmana alla gäster att vara extra uppmärksamma och att aldrig lämna glas stående på borden, vid exempelvis toalettbesök eller rökning som sker utomhus.

- Det gäller överallt, inte bara hos oss i Mellsta. Men nu, när vi vet vad som hänt, är det bra om gästerna är extra försiktiga.

Mer läsning

Annons