Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här finns bästa pizzerian i Borlänge

/
  • Enligt ägaren Abu Ghoush använder Libanon Pizzeria enbart färska och ekologiska varor.
  • Abu Ghoush öppnade Libanon Pizzeria för två år sedan. Hans plan är att öppna ytterligare en pizzeria i Falun.

Libanon Pizzeria är bäst i Borlänge. Det tycker kunderna på onlinepizza.se. Resultatet finns i Svensk Pizzarapport 2011 som presenterades på tisdagen.
– Vi är här för att stanna, säger ägaren Abu Ghoush.

Annons

Libanon Pizzeria har röstats fram till den bästa pizzerian i Borlänge på onlinepizza.se. Med ett betyg på 4,78 av 5 möjliga vann restaurangen över sex andra pizzerior i staden. Betygen baseras på en kundundersökning som gjordes i samband med kundernas beställningar. Både mat och service har betygsatts.

– Det känns verkligen bra, vi har jobbat hårt och jag har haft höga krav på både mig själv och personalen, säger ägaren Abu Ghoush.

Abu Ghoush öppnade Libanon Pizzeria för två år sedan. Han ville ändra det klassiska pizzakonceptet och satsa på bra varor.

– Innan jag öppnade restaurangen jobbade jag på en annan pizzeria, men jag hade en egen syn på hur en pizzeria borde vara. Jag ville använda bra varor och jag ville att det skulle kännas proffesionellt. Idag använder vi oss alltid av färska och ekologiska varor och vi lägger ner mycket tid och arbete för att kunderna ska bli nöjda.

Det är andra året i rad som Libanon Pizzeria utses till Borlänges bästa pizzeria. 2010 hamnade restaurangen på delad förstaplats tillsammans med Kakå Pizzeria. Men i år står de själva överst på prispallen. I framtiden vill Abu Ghoush öppna en till pizzeria, helst på en annan ort.

– Min plan för framtiden är att öppna en till pizzeria i Falun, men det kommer att bli svårt att hitta bra och kunnig personal, säger Abu Ghoush.

Mer läsning

Annons