Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Charlie vill hjälpa de glömda barnen

/
  • Elina Neva-Juoni, Emma Gommel och Charlie Holmstedt bjuder in till gratis konsert på Cozmoz i kväll klockan 19-20.
  • Charlie Holmstedt från Borlänge hoppas att publiken kommer att få en rolig och mysig kväll på Cozmoz. Och att det trillar in många slantar till välgörenhetsorganisationen De glömda barnen.

I kväll blir det välgörenhetskonsert på Cozmoz.
Arrangör är 18-årige Charlie Holmstedt som utlovar en mysig kväll med begåvade sångerskor och intressanta föreläsningar.
– Pengarna vi får in går direkt till organisationen De glömda barnen, berättar han.

Annons

Sedan i augusti har Charlie Holmstedt från Borlänge arbetat hårt med att arrangera välgörenhetskonserten som är hans stora projektarbete nu sista året på Soltorgsgymnasiet.

– Jag funderade länge på vad mitt projektarbete skulle gå ut på. Eftersom jag vill bli musik-och eventmanager i framtiden så var det ju lämpligt med att arrangera en konsertkväll. Och alla tycker ju om välgörenhet så det var givet, säger han.

Inför kvällen har han satt upp affischer, marknadsfört sig på nätet, ringt till sponsorer, organisationer och media. Precis som en arrangör som vill nå ut ska göra.

Temat för kvällen är Våga och tre modiga sångerskor kommer att stå på scenen för att sjunga solo. Det är 19-åriga Elina Neva-Juoni och 17-åriga Marlen Björk från Borlänge samt Falutjejen Emma Gommel, 16 år.

– Jag har tur som har vänner som kan sjunga riktigt, riktigt bra, säger Charlie Holmstedt.

På temat Våga blir det även två föreläsningar av representanter för RFSL och De glömda Barnen.

Konferencier för kvällen är arrangör Holmstedt själv.

– Jag är lite nervös, men det ska bli jättespännande, säger han.

För att få in pengar till De glömda Barnen så är det fritt utträde. Det vill säga att publiken lägger frivilligt i en slant i bössor när man går ut.

Mer läsning

Annons