Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blandat jubileumspass

/
  • Under lördagens jubileumspass var Maria Eliasson en av ledarna.  Ett pass med genomgående effektiv träning.
  • Alla träningsformer blandades under lördagens  jubileumspass hos Friskis och Svettis. Andreas Haglund var en av deltagarna.
  • Under Friskis och Svettis tio år i egna lokaler har medlemsantalet vuxit från knappt 1200 till 5440. Behovet av större lokaler har också ökat stadigt.

Ökat intresse för friskvård och ett stadigt växande medlemsantal. Det har Friskis och Svettis i Borlänge kunnat notera under tio år i egna lokaler. Det firades på lördagen med ett jubileumspass där alla träningsformer blandades.

Annons

Då Friskis och Svettis för tio år sedan flyttade in i egna lokaler på Skomakargatan var jympa enda inomhusträning. Medlemsantalet var knappt 1200. .

Verksamheten utökades så med gym och spinning och medlemsantalet har under åren i egna lokaler vuxit till 5440. För att öka ytterligare på medlemssidan krävs nu större lokaler.

–Dubbelt så stort, vi behöver bygget för att få mer verksamhet, preciserar verksamhetschef Maggan Berglund.

När kan utbyggnaden vara i gång?

– Vi väntar på att bygget ska dra i gång under våren, säger Maggan Berglund.

På lördagen, efter en jubileumsvecka med massor av träning, kunde Maggan Berglund hälsa välkommen till ett extra jubileumspass.

Under detta speciella pass blandades alla träningsformer, jympa, gym, spinning och uteträning. Allt tränades inne i jympahallen under 60 effektiva minuter.

Ledare och instruktörer körde passet tillsammans.

Mer läsning

Annons