Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Borg"-producent med i filmsamtal på Magasinet

Den 15 november samlas flera tunga namn från filmbranschen på Magasinet i Falun för att samtala om film och dela med sig av sina erfarenheter.

Film i Dalarna, Högskolan Dalarna, Dalapop och Magasinet bjuder tillsamans in flera kända namn från filmbranschen till "Storybar" – ett samtal om film – under kvällen den 15 november.

Årets filmgäster är Ivica Zubak, regissör till "Måste Gitt", Anna Wallmark, producent av "Full patte" och "Farang", samt "Borg"-producenten Jon Nohrstedt.

Recension: Fenomenalt oväsen av Henrik Berggren på Magasinet

Filmsamtalet kommer handla om gästernas egna erfarenhet och framtidens berättande.

– Jag är väldigt glad över årets upplaga av Storybar. Våra gäster har tre helt olika bakgrund och står bakom några av årens mest uppmärksammade filmer och serier. Det kommer bli mycket spännande att prata med dem om vad de ser i framtiden, säger Mathilde Dedye, filmkonsulent på Film i Dalarna, i ett pressmeddelande.

Artisterna Hanna Turi och Erik Sundin spelar också under kvällen.

Inträde är fritt och evenemanget börjar 17.30.

Läs också: Europeiskt filmpris till "Sameblod"

Läs också: Moneybrother klar för spelning i Falun nästa år