Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bondfångeri styr landstinget

För inte så länge sedan deklarerade Ingalill Persson (S) att landstingets ekonomi är i balans. Till och med ett plus och patientsäkerheten får inte äventyras.

Vilket bondfångeri! Dagarna efteråt går man ut med besked att man höjer skatten med 0,50 kronor. Utan att berätta detta i fullmäktigeförsamlingen. Så förfogar man alltså över demokratin inom den socialistiska majoriteten. Bevare mig väl!

Patientsäkerheten är nog bra bara man kommer under vård av den enormt skickliga personal som sliter häcken av sig för att rätta till alla fel som direktionen och den politiska styrningen förstör hela tiden. Att få vänta i elva månader för att få en undersökning av grå och grönstarr och sedan vänta ytterligare på obestämd tid, så blindheten blir ett faktum., anses detta som godtagbar patientsäkerhet?

Man nedmonterar distriktsvården som utförts av skickliga lokalt förankrad personal, men bygger inte upp den inom akutsjukvården.

Besviken pensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare