Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bokningsläget på rekordnivå i Grönklitt

Bokningsstatistiken för logi inför vintern 2012/2013/gällande Grönklittsgruppens skidanläggningar i Grönklitt och Tänndalen visar det bästa bokningsläget någonsin för båda skidanläggningarna.

Jämfört med dagsläget föregående år avseende vinterperioden visar Orsa Grönklitt en ökning med 16 procent och Tänndalen med hela 47 procent. Telefonerna går varma samtidigt som onlinebokningen fortsätter att öka i andel.

– Ökningen beror sannolikt på en kombination av faktorer. Kalenderaffekten, med hela helgdagsplaceringen över jul och nyår, innebär att det endast kräver enstaka semesterdagar för att få en hel vecka ledigt, säger Grönklittsgruppens vd Torbjörn Wallin.

– En effektiv koncernstrategi har riktats mot att skapa tidigare bokningar i kombination med starkt fokus på produktutveckling för anläggningarna med många positiva nyheter åt gästerna. Rekordmånga nöjda kunder föregående vinter, mer än 98 procent nöjda kunder, är också en bidragande faktor till den positiva utvecklingen.

Ski Lodge Tänndalen är Grönklittsgruppens största enskilda nyhet den här vintersäsongen och anses vara en bidragande faktor till rekordsiffrorna i Tänndalen.

– Hela byggnaden andas "Härjedalen" med design, inspiration och tradition. Ski Lodge Tänndalen erbjuder ski in/ski out-läge med 65 välutrustade hotelllägenheter, hotellsviter, restaurang, barer, lounge och relaxavdelning. Invigningen av Ski Lodge Tänndalen sker vid Luciahelgen.