Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Boken om Archie ute i handeln

Nu har draken Archie presenterat sig för sina läsare.
– Först hade vi boksläpp i Kulturhuset i Orsa och dagen efter gick resan till Göteborg och bokmässan där, säger författaren och Archies "matte" Bitte Nohrin Jernberg.

Archie har illustrerats av Elin Nilsson och vid det välbesökta boksläppet i Orsa passade Bitte Nohrin Jernberg att läsa valda delar ur boken.

– Nu blev det bara korta stycken jag läste för att inte avslöja för mycket av handlingen. En berättelse där man får följa Archie och hans draktränare Edi på en hel massa äventyr. Det är spänning och humor, vänskap och illdåd i en blandning där händelserna ibland går väldigt snabbt, säger Bitte Nohrin Jernberg.

– Boken är skriven för Fantasyälskare i alla åldrar.

Dagen efter boksläppet åkte författaren till Göteborg.

– Där medverkade jag för sjunde året i rad i Lumio Förlags monter, så nu har Archie presenterat sig för en större publik.

Nu när Archie finns ute i handeln väntar en fortsättning.

– Redan under hösten blir Archie ljudbok och jag kommer själv att läsa in den. Äventyren fortsätter sedan i boken ISME. Den skriver jag på nu och beräknas komma ut under våren.