Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen söker vittne till dödsmisshandel

Utredningsarbetet kring dödsmisshandeln i Ludvika den 16 december är inne i slutskedet och nu söker polisen en person som anses vara viktig i sammanhanget.

Annons

Polisen gick i går ut med ett pressmeddelande där man skriver att "två-tre mörkhyade män", vid 23.20-tiden den 16 december, setts lämna brottsplatsen gående Storgatan i nordlig riktning.

Männen ska ha följts av en man med som polisen beskriver har ett "svenskt utseende" och utredningsledningen säger att man är angelägen om att komma i kontakt med den sistnämnde. Mannen i fråga, eller den eller de, som kan känna till något om den beskrivna situationen uppmanas att kontakta polisen i Ludvika genom besök eller per telefon 114 14.

I utredningen finns sedan tidigare två män, en 18-åring och en 22-åring, häktade misstänkta för dråp samt två män, 24 år och 27 år, misstänkta för grov misshandel och vållande till annans död. De två sistnämnda är inte frihetsberövade. Samtliga fyra är hemmahörande i Ludvika.

Vad gäller utredningen i övrigt så återstår bland annat en del analysresultat från obduktionen och analysresultat från SKL, Statens kriminaltekniska laboratorium.

Mer läsning

Annons