Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misstankar mot man i 50-årsåldern

Polisen misstänker en man i 50-årsåldern för försök till människorov sedan en 13-åring på väg till skolan höll på att bli indragen i en bil. Mannen greps under fredagen men släpptes då det inte gick att stärka misstankarna vidare. Man är nu angelägen om att få in mer tips och uppgifter kring händelsen.

Annons

Mannen greps efter att polisen fått in uppgifter som gjorde att det kunde riktas misstankar mot honom. Under fredagen hämtades han in till förhör där han nekade till inblandning i brottet. Han frigavs senare samma dag då man inte kunde stärka misstankarna tillräckligt för att begära honom anhållen, men misstankarna mot honom kvarstår tills vidare, förklarar polisens presstalesman Sven-Åke Petters. Man hoppas nu få in uppgifter som gör att man klara upp brottet.

Varför misstänker man mannen?

– Det bygger på tips och uppgifter som vi har fått in. Men jag kan inte lämna några detaljer om utredningen i det här läget. Vi hoppas få in mer uppgifter och ta del av vad man sett kring händelsen.

Är mannen dömd sedan tidigare?

– Inte vad jag känner till.

Kan det finnas fler gärningsmän?

Inte vad vi vet i nuläget, men visar det sig vara någon annan gör det också att den här människan kan frias från misstankar.

Finns det någon koppling mellan mannen och pojken?

– Nej, det ska det inte göra så vitt jag vet.


Vet du något mer?
eller mejla till .

Mer läsning

Annons