Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klubben väljer att lägga locket på

Annons

Ledningen för Kvarnsvedens IK uppger att föreningen blivit grundlurad och att de pengar som förts över från Metall inte finns kvar i klubben.

Ordförande Olle Davidsson vill dock överhuvudtaget inte diskutera saken. Han vill inte heller visa upp klubbens egen interna utredning, eller någon som helst bokföring. Något som skulle kunna styrka att pengarna försvunnit från föreningen.

- För vår del är det här överspelat. Jag vill inte diskutera det här överhuvudtaget. Jag har inte lust att ta den dialogen. Vi har lämnat allt vi har till polisen.

Olle Davidsson är medveten om att förhandlingen i hovrätten väntar i början av mars, och att det på nytt kan bli tal om pengarna som hamnade på KIK:s konto. Han är kritisk till vad han anser vara "försvarsadvokatens insinuationer" om att klubben skulle ha behållit pengar som förts över från Metall, via kvinnans konto.

- Det finns en anledning till att vi och Metall inte har något ouppklarat.

Olle Davidsson är mycket bestämd i sin uppfattning, klubben har inte gjort ett "överskott" efter förskingringen från Metall.

- Kan någon påvisa att det är på något annat vis så får vi ta det då. Vi har gått grundligt tillväga och har tittat i månader.

Vice ordförande är Alf Johansson, tung socialdemokratisk politiker och landstingsråd. Han vill inte kommentera saken. Inte heller han vill öppet redovisa något material om hur KIK påverkats av "affären".

- Jag har ingen annan uppfattning än ordföranden, säger Alf Johansson.

Mer läsning

Annons