Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Maskerad man sprutade skum över hennes bil

En kvinna i Hedemora råkade ut för rena skräckupplevelsen. Bilen stannade framför henne, en okänd, maskerad man hoppade ut och sprutade med en skumsläckare över hennes bil.

Annons

Den märkliga händelsen inträffade vid middagstid i onsdags. En kvinna kom körande med sin bil på TT-banan. Vid den intilliggande gokartbanan såg hon en bil med öppen baklucka. Vid bilen stod en kille och en tjej i 20-25-årsåldern och lastade något i bagaget.

Eftersom den förbipasserande kvinnan tyckte det såg konstigt ut så åkte hon tillbaka men vände efter ett tag och fortsatte. Då fick hon den mystiska bilen framför sig. Den saknade registreringsskyltar och hade bakluckan på glänt.

Plötsligt stannade bilen mitt framför henne. Killen hoppade ut, med något slags maskering för ansiktet och med en pulversläckare i handen. Han sprutade pulver över hela hennes framruta, hoppade in i sin egen bil och åkte därifrån.

Händelsen inträffade mellan motorbanan och Västerby, på den lilla väg som heter TT-banan efter de berömda TT-loppen som kördes där på 30-50-talen. Polisen har varit i kontakt med gokartbanan men det är än så länge oklart om något stulits.

Mer läsning

Annons