Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man från Malung-Sälen anhållen för olaga hot och misshandel

En man hemmahörande i Malung-Sälens kommun har under tisdagen anhållits misstänkt för olaga hot och misshandel av en kvinna.

Annons

Det handlar om två separata händelser som mu gjort att mannen först gripits av polisen och under tisdagen anhölls av åklagare. De första händelserna i detta ärende ska ha inträffat den 12 oktober och då rörde det sig om misshandel och olaga hot, av en kvinna som amman ska ha en relation till.

Det som nu gjorde att mannen greps och senare under tisdagen anhölls, skedde på tisdagsmorgonen den 25 oktober. Även i detta fall ska det handla om misshandel och olaga hot.

Under fredagen gjorde kammaråklagare Ann-Charlotte Ädling en framställan till Mora Tingsrätt om att det skulle fattas beslut om förordnande av offentlig försvarare till mannen. Hon skriver i sin framställan att den misstänkte enligt hennes uppfattning är i behov av en offentlig försvarare.

Polisen har inlett en förundersökning om de två brott mannen är misstänkt för. Några närmare detaljer kring ärendet finns det inte i nuläget

Mer läsning

Annons