Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera inbrott i Orsa på kort tid – butiker och fordon drabbade

Flera fordon har blivit utsatta för inbrott i Orsa under helgen som varit. Likaså har någon brutit sig in i två butiker och orsakat skadegörelse.

Annons

Någon gång mellan fredag och lördag har något brutit sig in i en parkerad bil i Orsa.

Bilen stod på Kaplansgatan och en avståndsmätare av märket Dewalt har anmälts som stulen.

Under samma tidsperiod har någon också tagit sig in i en bil som stod parkerad i Murargränd. I det fallet bröt man upp dörren och stal en GPS.

Likaså har någon, under lördagen, brutit sig in i en husvagn som stod på Blästgatan genom att bryta upp ett fönster. Det var vid anmälningstillfället dock okänt huruvida något har stulits.

Samma lördag har någon på morgonen brutit sig in i en parkerad bil på Centralgatan och genomsökt den. Även i det fallet var det oklart huruvida något har stulits från den bilen.

Utöver dessa bilstölder har en butik på Kaplansgatan blivit utsatt för inbrott där någon mellan torsdagen och lördagen brutit sig in och orsakat skadegörelse. Om något var stulit var okänt vid anmälningstillfället.

Därtill har någon under lördagen krossat rutan till en second hand-butik på Skolgatan och stulit diverse varor – dock var det inte säkert i detalj kring vad som har stulits.

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android

Mer läsning

Annons