Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter misstänkta mordet – vi sände live från Långshyttan

Artikel 10 av 43
Fallet Therese i Långshyttan
Visa alla artiklar

Den 13 mars anmäldes Therese Palmkvist saknad till polisen, men hon ska ha varit borta länge innan dess. Nu har polisen hittat en avliden person i huset i Långshyttan. Enligt uppgifter till Aftonbladet hittades kroppen i källaren, inlindad i en matta.

Annons

Vi sände på tisdagseftermiddagen live om misstänkta mordet i Långshyttan. Se en repris av sändningen här nedan:

Mer läsning för Pluskunder:

Spåren hemma hos försvunna Therese, 31 - "Såg ut som om någon regelbundet var i bostaden"

Polisen inleder mordutredning i Långshyttan - "Kroppen var dold"

Långshytteborna om mordutredningen: "Det känns osäkert"

Här är det som hänt hittills i fallet med försvunna Therese:

Den 13 mars anmäldes Therese Palmkvist saknad till polisen. Polisen ska redan då ha varit i hennes hus i Långshyttan enligt handlingar från länsstyrelsen. I köket fanns kattmat i en skål och det verkade som om någon regelbundet uppehöll sig i bostaden.

31-åriga Therese Palmkvist anmäldes försvunnen den 13 mars.

Den 20 mars rapporterade vi om att ett hus i Långshyttan var avspärrat. Polisen var förtegen men gick senare ut med att en kvinna var försvunnen. Polisen utförde en teknisk undersökning på platsen, och katterna som fanns i fastigheten omhändertogs.

Dagen efter, den 21 mars, inledde polisen en förundersökning om människorov gällande 31-åriga Therese Palmkvist från Långshyttan. Enligt polisen så är de sista livstecknen från henne från dagarna innan jul.

Den 27 mars rapporterar Aftonbladet om att en man har anhållits i sin frånvaro misstänkt för människorov. Samma dag hittar även polisen en kropp i fastigheten i Långshyttan som varit avspärrad. Kroppen är ännu inte identifierad, och anhöriga till Therese Palmkvist är informerade om att en kropp har hittats.

Enligt nya uppgifter till Aftonbladet hittades kroppen i källaren, inlindad i en matta.

Huset i Långshyttan där polisen hittade kroppen.

På tisdagsmorgonen, alltså den 28 mars, rubricerades utredningen från människorov till misstänkt mord. Polisen bekräftade också att man letar efter en man i 30-årsåldern som är anhållen i sin frånvaro misstänkt för mord.

Läs mer (Plus): Polisen inleder mordutredning i Långshyttan - "Kroppen var dold"

Alla artiklar i
Fallet Therese i Långshyttan