Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Biblioteksfrågan i Malung en "katastrof"

Annons

Malung-Sälenpartiet konstaterar att de ungdomar som är flitiga användare av datorer inte kommer att ha den möljligheten då man inte hittat någon plats för dessa utan att de kommer att vara nerpackade. I Jannesgården där man skall ha biblioteksverksamhet finns det ingen plats att sätta upp datorerna. Och detta menar Malung- Sälenpartiet att inte är acceptabelt.

Vid årsmötet valdes följande styrelse. Ann-Louise Eklund, ordförande samt ledamöterna Sabina Gottfridsson, John Hjort och S Holger Jonsson för en tid av två år medan kvarvarande i styrelsen är sen tidigare Johan B Lisra och Mats Eklund. Vid årsmötet beslutade man också lom en utökning av styrelsen från fem till sju ledamöter. Till revisorer valdes Helene Bengtlars och Jonas Jansson och till valberedning utsågs Anita Ågren, Sigvard Axbom och Mats Nilsson.

När det gäller verksamheten för 2006 handlade det mesta om valet där Malung-Sälenpartiet ställde upp för första gången och fick över fem hundra röster vilket gav tre mandat i Malungs kommunfullmäktige liksom att man också fick företrädare i kommunledningen då det blev maktskifte i kommunen.

Vid årsmötet beslutade man att under innevarande år skall man ge stort utrymme åtn ungdomsfrågorna och ungdomsinitiativ i kommunen och man kommer också att ha en uppsökande verksamhet där man skall möta upp i olika ungdomsmiljöer. Partiet kommer också att driva frågan vidare då det gäller Mötesplats Malung som bland annat finns med i Malungshems strukturplan.

Mer läsning

Annons