Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Beväpnade vargpoliser i skogarna

Vargfrågan har åter aktualiserats efter att en kvinnlig ryttare mött tio (10) vargar utanför Falun. När hon vände hästen kom vargarna efter. Oj då, tycker slipsnissarna på Naturvårdsverket i Stockholm. Det hade vi ingen aaaaning om!

Men vi kan ju inte skjuta av dem för det tycker inte EU om. Så vad göra? Tja, placera ut ett 20-tal vargar i Stockholms förorter, kanske? Det ramaskri som då skulle uppstå skulle nog skrämma bort samtliga vargar i landet.

Varför måste vi i Dalarna härbärgera 90 procent av vargstammen i Sverige? Vi måste ju, likt resten av Sverige, kunna vistas i skog och mark utan att riskera att få en flock vargar över oss.

Med detta okänsliga bemötande etablissemanget leder naturligtvis till ett antal olagliga handlingar. Naturvårdsverket får väl placera ut ett antal vargpoliser i dalaskogarna, men glöm inte att beväpna dem. Vi har, som sagt, rätt mycket varg i våra skogar.

Medborgare S.D.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare