Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bemötandet viktigt, inte placeringen

Vilka proportioner beslutet att flytta Turistbyrån i Hedemora har fått! Kommunalråden ska dra någonstans eftersom de enväldigt bestämt. Att alla partier ställt sig bakom beslutet om flytt blundar man för. Mest agerar Rindberg-Isaksson (V) att fattade beslut inte ska gälla.

(V) har med övriga partier röstat för nämnda flytt. Mycket märkligt agerande från honom. Kommunen har stora åtagande när det gäller omsorgen i ett ansträngt ekonomiskt läge, verksamhet som man enligt lag dessutom måste arbeta med. Detta ansåg även Melker Andersson (M) som senare plötsligt har pengar till ett "Hedemorania".

Var Turistbyrån placeras känns fullständigt patetiskt när servicen för de gamla, handikappade och skolverksamheten riskerar att försämras radikalt. Ett resecentrum vid järnvägsstation kommer att bli en alldeles utmärkt lösning, för Turistbyråns placering är av mindre betydelse, det är servicen och bemötandet från personalen som är det viktiga och det är man dokumenterat bra på.

Turisten