Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Beklagar att andra har börjat tänka om

Hur länge tänker ni Borlängebor acceptera att denne Nils Gossas (MP) får hålla på att köra Borlänge i botten? Nu går han ut i tidningen och beklagar att de andra partierna börjar tänka om i frågan angående placeringen av det islamiska centret eftersom de äntligen har förstått att man nog bör lyssna på vad de människor som betalar skatt och bor i Borlänge tycker i frågan.

Enligt Gossas så tillhör dessa partier plötsligt de främlingsfientliga och får enligt någon märklig tankegång skulden för att det kan uppstå våldsreaktioner i invandrareleden med konfrontationer (med vilka?) som följd.

Gossas och Kenneth Persson (S) har ju på egen hand sett till att Borlänge nu sitter i denna rävsax under lång tid framöver med anhöriginvandring, integrationsproblem, tolkkostnader för skolorna, ökade kostnader för när sjukvården som Borlänge får stå för när statens stöd är slut. Hur gör vi då herr Gossas?

En som insett vad framtiden

i Borlänge innebär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare