Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravningar som har hållits i Dalarna – kommun för kommun

Här är de begravningsnotiser som har kommit familjeredaktionen tillhanda till och med den 22 augusti, kommun för kommun.

Avesta kommun

I Avesta kyrka den 20 augusti för Benny Axelsson. Borgerlig officiant var Mikael Hjalmarsson, solist var Hans-Åke Olofsson.

I Grytnäs kyrka den 20 augusti för Anna-Lisa Rizel. Officiant var Madeleine Ingmarstedt, organist var Eldar Levgran, sångsolist var Georgios Dimitroglou.

I Avesta gravkapell den 21 augusti för Berit Olsson. Officiant var Madelene Ingmarstedt, kantor var Irina Levgran.

Borlänge kommun

I Korskyrkan den 13 augusti för Rolf Nordin, Borlänge. Pastor: P-O Byrskog. Sång/piano Elin Gårdestig. Fiol Caroline Sandström.

I Stora Tuna gravkapell den 14 augusti för Karin Karlström, Borlänge. Präst: Antje Bernhardt. Organist: Sören Hult.

I Sör Hesse, trädgård, den 14 augusti för Britt-Louise Ivansson, Borlänge. Pastor: Gunilla Sehlin. Sång/Piano: Camilla Andelius.

I Torsångs kyrka den 15 augusti för Anders Ekman, Borlänge. Präst: Lotta Eriksson. Organist: Sören Hult. Flöjt: Lotta Grane.

I Stora Tuna Gravkapell den 13 augusti för Margareta Forsgren. Präst: Björn Nordlund, Organist: Sören Hult.

I Stora Tuna Gravkapell den 14 augusti för Ingvar Johansson. Präst: Anna Hartwig, Organist: Sören Hult.

I Stora Tuna Gravkapell den 20 augusti för Rolf Eklund. Präst: Gunbritt Käck. Organist: Anita Sundmark.

I Torsång Kyrka den 20 augusti för Anna Höök Werpers. Präst: Antje Bernhardt. Organist: Helene Larsson.

I Stora Tuna gravkapell den 21 augusti för Sören Eriksson, präst: Ann-Gerd Jansson, organist: Anita Sundmark

I Uppståndelsekapellet den 22 augusti för Sylvi Pakkanen, Borlänge. Präst: Anders Litborn. Organist: Anna Andersson.Borlänge

I Stora Tuna kyrka den 22 augusti för Roland Larsson, Borlänge. Präst: Antje Bernhardt. Organist: Anita Sundmark. Sång: Lina Larsson. Gitarr: Andreas Östlund. Piano: Stefan Järnståhl.

Falu kommun

I Stora Kopparbergs kyrka den 13 augusti för Göran Swartling, Falun. Präst var Hans Dahlberg. Mats Åberg spelade orgel. Kerstin Åberg sjöng.

I Skogskapellet den 21 augusti för Börje Kling, Falun. Präst var Camilla Nyberg. Henrik Alinder spelade orgel.

Gagnefs kommun

I Floda kyrka den 21 augusti för Göte Rask, Dala-Floda. Officiant var Christina Dalberg och kyrkomusiker var Anna Dalfors Warg.

Hedemora kommun

I Hedemora kyrka den 14 augusti för Ulla-Britt och Kjell Övermo. Präst: Cecilia Bresh. Organist: Lennart Bengts.

I Hedemora kyrka den 21 augusti för Ingeborg ”Inkie” Stridell. Officiant: Felix Nieriker. Ministrant: Eva Holmberg-Friman. Musik: Malte Nordling.

I Hedemora kyrka den 21 augusti för Aina Svedjebrant. Präst: Kajsa Berg. Organist: Gunnar Aldén. Sång och flöjt: Kalle Svedjebrant.

Leksands kommun

I St Petri kapell den 14 augusti för Birgitta Bjurström. Officiant var Sten Boman och kyrkomusiker Mikael Boström Eric´.

I S:t Petri kapell den 21 augusti för Elsie Gullberg, Hjulbäck. Officiant: Conny Sohlberg. Organist: Mikael Boström Eric´.

Ludvika kommun

I Hörkens kyrka den 14 augusti för Lars Eriksson, Grängesberg. Präst var Håkan Henriksson och organist Jörgen Engström.

I Ulrika kyrka den 20 augusti för Maj-Britt Von Matérn Malmberg. Officiant: Carl-Axel Hagberg. Organist: Gammals Mats Dahlström. Solist: Maria Reinered.

I Hoppets kapell den 21 augusti för Hans Tommy Jansson. Officiant: Elin Hannus. Organist: Mathias Thornander.

Malung-Sälens kommun

I Tyngsjö kyrka den 14 augusti för Sten Nordengren. Officiant var Anette Oskarsson och organist Ivar Murelius.

Mora kommun

I Siknäs kapell den 14 augusti för Jofs Stig Eriksson. Officiant var Komminister Roland Söderberg och organist Marianne Söderström. Solosång framfördes av Jenny Halvarsson.

I S:t Mikaels kapell den 14 augusti för Jan-Erik Engström. Officiant var Komminister Ulf Jonsson och organist Samuel Widéen.

I S:t Mikaels kapell den 14 augusti för Irene Linde. Officiant var Kyrkoherde Anna Björk och organist Samuel Widéen. Solist var Selma Cedervall som spelade saxofon.

I S:t Mikaels kapell den 21 augusti för Kerstin Apel. Officiant var Komminister Roland Söderberg och organist Samuel Widéen. Solister var Britt-Marie Nilsson på dragspel, Ammi Kans på flöjt och Vivi Sandström på sång.

I S:t Mikaels kapell den 21 augusti för Mats-Erik Jönsar. Officiant var Komminister Roland Söderberg och organist Samuel Widéen. Solister var Linda Bornvik, Kajsa Johansson, Erika Johansson.

I Lits kyrka den 21 augusti för Elisabet Olsson, Mora. Officiant var Kyrkoherde Malin Olsson Berggren och organist Inga-Lena Eriksson. Solosång framfördes av Astrid Åslin Kardin.

I Venjans kyrka den 21 augusti för Sigfrid Sigfridsson, Venjan. Officiant: Ulf Jonsson. Orgel: Marianne Söderström. Solist: Alf Wennberg, sång.

I S:t Mikaels kapell den 20 augusti för Holger Lindh. Officiant var Anna Björk, organist Samuel Widéen och solist Johan Hed, sång.

I Våmhus kyrka den 21 augusti för Valter Ehrnlund. Officiant var Anna Björk och organist Marianne Söderström. Solister var Kjell Runsten, fiol och Per-Erik Sparr, gitarr.

Orsa kommun

I Skattunge kyrka den 21 augusti för Curt Jansson. Officiant var Håkan Tapper, organist Åsa Arvidsson och Solist Karl-Arne Sandvik, trumpet.

I Orsa kyrka den 21 augusti för Oliver Holmström. Officiant var Jan Segerstedt, organist Åsa Arvidsson och solist Martin Holmström, sång och gitarr.

Rättviks kommun

I Rättviks kyrka den 14 augusti för Britta Blecko, Rättvik. Officiant: Monica Jones. Organist: Sigge Runbäck. Solister: Tomas och Anita Agnas.

Vid sten-katafalken utanför Rättviks kyrka den 14 augusti för Mait Erikes. Officiant var Tomas Jansson, kyrkomusiker Sigfrid Runbäck och trumpet Sege Johansson.

I Rättviks kyrka den 20 augusti för Britt Stoors, Vikarbyn. Officiant: Jan Engqvist. Organist: Erik Tinnis.

I Boda kyrka den 22 augusti för Knapp Barbro Hedström Gunnarsson. Officiant var Tomas Jansson och organist Walters Börje Edenius.

I Ore kyrka den 21 augusti för Malin Hammare, Rättvik. Officiant: Jan Engqvist. Kantor: Margareta Ståhl Smideman.

Smedjebackens kommun

I Söderbärke kyrka den 7 augusti för Lars G. Jansson. Präst var Madaleine Ingmarstedt och organist Anna-Lena Hörnestam Broberg.

I Söderbärke kyrka den 14 augusti för Sune Gustafson. Officiant var Madeleine Ingmarstedt och musiker Anna-Lena Hörnestam Broberg som även sjöng.

I Norrbärke kyrka den 14 augusti för Inger Nilsson. Präst var Katarina frisk och organist Mats Englund.

I Norrbärke kapell den 21 augusti för Rude Karlsson. Komminister: Anna-Karin Pettersson. Kantor: Mats Englund.

I Norrbärke kyrka den 21 augusti för Edith Lott. Komminister: Anna-Karin Pettersson. Kantor: Mats Englund.

Säters kommun

I Wahlmans kapell den 7 augusti för Majvor Myrsell. Präst var Marie Blommé och organist Thomas Bernhardt.

Vansbro kommun

I Järna kyrka den 21 augusti för Birgit Lundell. Officiant var Tomas Jansson, organist Ulla Skoglund, solist Barbro Rydhamn.

Älvdalens kommun

I Älvdalens kyrka den 14 Augusti för Bertil Hedén. Officiant var Andreas Nerelius, organist Gunilla Albertsdotter och Stefan Nykvist var solist.

I Karlsarvets Bystuga den 21 augusti för Ragnhild Vennér Johansson. Officiant var Kersti Wikström.