Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravningar som har hållits i Dalarna – kommun för kommun

Här är de begravningsnotiser som har kommit DT tillhanda till och med den 7 juli, kommun för kommun.

AVESTA I Folkärna kyrka för Anita Viklund. Officiant var Anita Eglite. Organist och solist var Heléne Thunberg.

AVESTA I Avesta gravkapell den 26 juni för Gun-Britt Öberg. Officiant var Ingrid Eklund, organist Eldar Levgran.

AVESTA I Folkärna kyrka den 26 juni för Anita Viklund. Officiant var Anita Eglite. Organist och solist var Heléne Thunberg.

AVESTA I Avesta gravkapell den 26 juni för Gun-Britt Öberg. Officiant var Ingrid Eklund. Organist var Eldar Levgran.

FALUN I Grycksbo kyrka den 26 juni för Rut Johansson. Officiant var Mats Cedergren och organist Ann-Sofi Stål. Malte Johansson sjöng och spelade gitarr.

FALUN I Stora skogskapellet den 25 juni för Olle Östberg. Officiant: Anders Litborn. Organist: Thomas Isaksson. Solister: Anneli och Lars Sundin.

FALUN I Skogskapellet den 26 juni för Sven Bergström, Falun. Officiant: Sofia Mogård. Thomas Isaksson spelade orgel.

FALUN I Skogskapellet den 1 juli för Gunilla Rynolf, Falun. Officiant var Gunnel Wigg-Bergqvist. Ann-Sofi Stål spelade orgel och piano.

FALUN I Skogskapellet den 2 juli för Leif Nyholm, Stråtenbo, Falun. Officiant var Maria Gardstrand.

GAGNEF I Mockfjärds kyrka den 26 juni för Sven Sandström, Mockfjärd. Officiant var Timo Löppönen och kantor och solist var Anna Dalfors Warg. Jan Sjönneby var solist.

LEKSAND. I St Petri kapell den 26 juni för Astrid Höglund. Officiant var Johan Wisser. Organist: Fumiko Okino. Solosång: Efraim Höglund. Diktläsning: Benjamin Höglund

LEKSAND. I St Petri kapell den 26 juni för Stig Ingels, Lycka. Officiant var John Sund, organist Fumiko Okino och för musik och sång stod Ingemar Ihlis.

MALUNG-SÄLEN I Malungs kyrka den 26 juni för Astrid Eriksson. Officiant var Anette Oskarsson och organist/sångsolist, Maria Granlund.

MALUNG-SÄLEN På Tyngsjö kyrkogård den 2 juli för Bert Josefsson. Officiant var Kerstin Åkesson. Erland Östergren spelade dragspel.

SMEDJEBACKEN I Norrbärke kyrka den 26 juni för Ulla Edelsvärd Vikström. Officiant: Katarina Frisk. Musiker: Ingrid Litborn. Solist: Maria Keohane. Organist: Jörgen Engström.

SMEDJEBACKEN I Norrbärke kyrka den 26 juni för Anna-Lisa Persson. Officiant: Ingrid Silfverin. Musiker: Ingrid Litborn. Solist: Katarina Frisk.

VANSBRO I Nås kyrka den 26 juni för Östen Lissjanis. Officiant var Båt Lena Ekman och organist Peter Resare. Mats Lissjanis sjöng.

VANSBRO I Järna kyrka för Liss Gunborg Johansson. Officiant var Robert van Aarem och organist tillika sångsolist Peter Resare.