Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravningar som hållits i Dalarna i oktober och november – kommun för kommun

Här är de begravningsnotiser som kommit DT tillhanda under perioden 25 oktober–1 november 2019, kommun för kommun.

Annons

Avesta kommun

I Grytnäs kyrka den 31 oktober för Erik Fernström. Officiant var Madeleine Ingmarstedt, organist var Eldar Levgran, solist var Kickan Anderses.

I Grytnäs kyrka den 1 november för Göran Stanser. Präst Anna Segerbo, organist Eldar Levgran, solist Johannes Kotschy.

I Grytnäs kyrka den 25 oktober för Hans "Nocke" Enocksson. Officiant var Anna Segerbo. Organist Eldar Levgran och solist Gunilla Larsson.

I Folkärna kyrka den 31 oktober för Anders Carlsson. Officiant var Ingrid Öberg-Hägg. Organist David Johansson.

I Avesta gravkapell den 1 november för Karin Watter. Officiant var Anna Segerbo. Organist Irina Levgran.

I Avesta gravkapell den 1 november för Marten Lederud. Officiant var Ann Åkerberg Görling.

Borlänge kommun

I Skogskapellet den 1 november för Annelie Bergenholtz, Borlänge. Präst var Michael Wingårdh. Thomas Isaksson spelade orgel.

I Pilgrimskapellet den 1 november för Karl-Gösta Sundh, Borlänge. Präst var Mats Cedergren, organist var Anna Andersson.

I Torsångs kyrka den 1 november för Kerstin Englén, Borlänge. Präst var Per Henriksson Lerström, organist var Helene Larsson, solo sjöng Åsa Nordlund.

Gagnefs kommun

I Dala-Floda kyrka den 1 november för Karl-Erik ”Kalle” Lundin, Dala-Floda. Officiant var Christina Dalberg och kantor var Anna Dalfors Warg.

I Floda kyrka den 1 november för Anita Eriksson, Björbo. Officiant var Christina Dalberg och kantor var Anna Dalfors Warg, som även sjöng.

Ludvika kommun

I Grängesbergs kyrka den 25 oktober för Käthi Karlsson. Officiant var Anders Torby, organist var Birgitta Hamberg. Musik av medlemmar i Grängesbergs Orkesterförening.

I Ludvika Ulrika Kyrka den 31 oktober för Astrid Vahlberg. Officiant Per Olof Lif, organist Linda Englund.

I Lillkyrkan den 31 oktober för Lars-Åke Lindgren. Officiant Daniel Jansson Brask, organist Linda Englund.

Hedemora kommun

I Långshyttans kyrka den 31 oktober för Margareta Pamryd Katajisalo. Officiant var Cecilia Dresch, organist var Majt Bengts.

I Hedemora kyrka den 31 oktober för Pirkko Pelli. Officiant var Bo Zetterlund, organist var Lennart Bengts.

Falu kommun

I Hosjö kyrka den 29 oktober för Ingrid Hedin. Officiant var Michael Wingårdh, organist Thomas Isaksson, fiol spelade August och Viggo Iversen och solist var Malte Johansson.

I Aspeboda kyrka den 31 oktober för Ingegärd Hedberg. Officiant var Maggie Hedegård Paulsson, organist Erik Svensson, solist var Viktoria Åkesson Forsman och Malte Johansson.

I Hosjö kyrka den 31 oktober för Ingegerd Bennhult, Falun. Präst var Anna Frydenberg. Claes Holmgren spelade orgel. Hanna Enlöf spelade gitarr och sjöng.

I Vika kyrka den 31 oktober för Birgitta Andersson, Trångsund. Präst var Mats Hulander, Claes Holmgren spelade orgel.

I Skogskapellet fredagen den 1 november för Annelie Bergenholtz, Borlänge. Präst var Michael Wingårdh, Thomas Isaksson spelade orgel.

Rättviks kommun

I Rättviks kyrka den 31 oktober för Lassas Anna-Greta Andersson, Västberg. Officiant var Jan Engqvist, organist: Erik Tinnis.

I S:t Olofs kapell den 31 oktober för Evald Erikanders, Röjeråsen. Officiant var Tomas Jansson, kantor Henrik Berg, fiol och dragspel Finn Inge Johansson, Knapp Britta Pettersson, Sven-Erik Hansson och Maria Snis.

I Mariakapellet den 1 november för Harry Olsson, Furudal. Officiant var Jan Engqvist, kantor Margareta Ståhl Smideman.

Säters kommun

I Säters gravkapell den 31 oktober för Maj-Lis Claesson. Präst var Marie Blommé och organist Gammals Mats Dahlström.

Smedjebackens kommun

I Norrbärke gravkapell den 25 oktober för Roland Trohlin. Officiant var Staffan Pettersson. Akten inramades av inspelad musik.

I Norrbärke gravkapell den 25 oktober för Anita Löfgren. Präst var Anna-Karin Pettersson och organist Mats Englund.

Vansbro kommun

I Nås kyrka den 30 oktober för Ingrid Karlsson. Officiant var Camilla Strömberg och organist Barbro Rydhamn. Mats Lissjanis sjöng.

I Järna kyrka den 17 oktober för Jenny Pettersson. Officiant var Torbjörn Axelsson och som kantor tjänstgjorde Peter Resare.

Malung-Sälens kommun

I Malungs kyrka den 31 oktober för Gubb Maud Nilsson. Officiant var Solveig Enlund Gustafsson och organist Jan Haars. Maria Granlund sjöng.

I Malungs kyrka den 1 november för Britta Eriksson. Officiant var Sune Ek och organist Maria Granlund. Petrus Torkelsson gitarr och Olov Runesson piano.

Orsa kommun

I Ljusets kapell den 31 oktober för Berit Olsson, Orsa. Officiant var Håkan Tapper och Organist var Åsa Sundstedt.

Älvdalens kommun

I Storbo Missionshus fredagen den 1 november för Vidar Salmonsson, Storbo. Officiant var Komminister Christer Björk, organist var Siri Hedlund.