Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravningar som hållits i Dalarna i oktober och november – kommun för kommun

Här är de begravningsnotiser som kommit DT tillhanda under perioden 25 oktober–1 november 2019, kommun för kommun.

Avesta kommun

I Grytnäs kyrka den 31 oktober för Erik Fernström. Officiant var Madeleine Ingmarstedt, organist var Eldar Levgran, solist var Kickan Anderses.

I Grytnäs kyrka den 1 november för Göran Stanser. Präst Anna Segerbo, organist Eldar Levgran, solist Johannes Kotschy.

I Grytnäs kyrka den 25 oktober för Hans "Nocke" Enocksson. Officiant var Anna Segerbo. Organist Eldar Levgran och solist Gunilla Larsson.

I Folkärna kyrka den 31 oktober för Anders Carlsson. Officiant var Ingrid Öberg-Hägg. Organist David Johansson.

I Avesta gravkapell den 1 november för Karin Watter. Officiant var Anna Segerbo. Organist Irina Levgran.

I Avesta gravkapell den 1 november för Marten Lederud. Officiant var Ann Åkerberg Görling.

Borlänge kommun

I Skogskapellet den 1 november för Annelie Bergenholtz, Borlänge. Präst var Michael Wingårdh. Thomas Isaksson spelade orgel.

I Pilgrimskapellet den 1 november för Karl-Gösta Sundh, Borlänge. Präst var Mats Cedergren, organist var Anna Andersson.

I Torsångs kyrka den 1 november för Kerstin Englén, Borlänge. Präst var Per Henriksson Lerström, organist var Helene Larsson, solo sjöng Åsa Nordlund.

Gagnefs kommun

I Dala-Floda kyrka den 1 november för Karl-Erik ”Kalle” Lundin, Dala-Floda. Officiant var Christina Dalberg och kantor var Anna Dalfors Warg.

I Floda kyrka den 1 november för Anita Eriksson, Björbo. Officiant var Christina Dalberg och kantor var Anna Dalfors Warg, som även sjöng.

Ludvika kommun

I Grängesbergs kyrka den 25 oktober för Käthi Karlsson. Officiant var Anders Torby, organist var Birgitta Hamberg. Musik av medlemmar i Grängesbergs Orkesterförening.

I Ludvika Ulrika Kyrka den 31 oktober för Astrid Vahlberg. Officiant Per Olof Lif, organist Linda Englund.

I Lillkyrkan den 31 oktober för Lars-Åke Lindgren. Officiant Daniel Jansson Brask, organist Linda Englund.

Hedemora kommun

I Långshyttans kyrka den 31 oktober för Margareta Pamryd Katajisalo. Officiant var Cecilia Dresch, organist var Majt Bengts.

I Hedemora kyrka den 31 oktober för Pirkko Pelli. Officiant var Bo Zetterlund, organist var Lennart Bengts.

Falu kommun

I Hosjö kyrka den 29 oktober för Ingrid Hedin. Officiant var Michael Wingårdh, organist Thomas Isaksson, fiol spelade August och Viggo Iversen och solist var Malte Johansson.

I Aspeboda kyrka den 31 oktober för Ingegärd Hedberg. Officiant var Maggie Hedegård Paulsson, organist Erik Svensson, solist var Viktoria Åkesson Forsman och Malte Johansson.

I Hosjö kyrka den 31 oktober för Ingegerd Bennhult, Falun. Präst var Anna Frydenberg. Claes Holmgren spelade orgel. Hanna Enlöf spelade gitarr och sjöng.

I Vika kyrka den 31 oktober för Birgitta Andersson, Trångsund. Präst var Mats Hulander, Claes Holmgren spelade orgel.

I Skogskapellet fredagen den 1 november för Annelie Bergenholtz, Borlänge. Präst var Michael Wingårdh, Thomas Isaksson spelade orgel.

Rättviks kommun

I Rättviks kyrka den 31 oktober för Lassas Anna-Greta Andersson, Västberg. Officiant var Jan Engqvist, organist: Erik Tinnis.

I S:t Olofs kapell den 31 oktober för Evald Erikanders, Röjeråsen. Officiant var Tomas Jansson, kantor Henrik Berg, fiol och dragspel Finn Inge Johansson, Knapp Britta Pettersson, Sven-Erik Hansson och Maria Snis.

I Mariakapellet den 1 november för Harry Olsson, Furudal. Officiant var Jan Engqvist, kantor Margareta Ståhl Smideman.

Säters kommun

I Säters gravkapell den 31 oktober för Maj-Lis Claesson. Präst var Marie Blommé och organist Gammals Mats Dahlström.

Smedjebackens kommun

I Norrbärke gravkapell den 25 oktober för Roland Trohlin. Officiant var Staffan Pettersson. Akten inramades av inspelad musik.

I Norrbärke gravkapell den 25 oktober för Anita Löfgren. Präst var Anna-Karin Pettersson och organist Mats Englund.

Vansbro kommun

I Nås kyrka den 30 oktober för Ingrid Karlsson. Officiant var Camilla Strömberg och organist Barbro Rydhamn. Mats Lissjanis sjöng.

I Järna kyrka den 17 oktober för Jenny Pettersson. Officiant var Torbjörn Axelsson och som kantor tjänstgjorde Peter Resare.

Malung-Sälens kommun

I Malungs kyrka den 31 oktober för Gubb Maud Nilsson. Officiant var Solveig Enlund Gustafsson och organist Jan Haars. Maria Granlund sjöng.

I Malungs kyrka den 1 november för Britta Eriksson. Officiant var Sune Ek och organist Maria Granlund. Petrus Torkelsson gitarr och Olov Runesson piano.

Orsa kommun

I Ljusets kapell den 31 oktober för Berit Olsson, Orsa. Officiant var Håkan Tapper och Organist var Åsa Sundstedt.

Älvdalens kommun

I Storbo Missionshus fredagen den 1 november för Vidar Salmonsson, Storbo. Officiant var Komminister Christer Björk, organist var Siri Hedlund.