Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bättre kontakt, Telia vet inte varför

Efter flera veckor med hackande mobiltelefonkontakt och ingen fungerande dator fick plötsligt Anne Johansson, Emil Lisell och Susanna Smårs perfekt täckning på mobilerna och datorn.

Annons

-Jag kan inte svara på varför det går bättre att ringa och använda dator i området. Eventuellt har våra tekniker varit ute på platsen och passat på att göra uppgraderingar av kapaciteten. Jag hoppas att förbättringen består, säger Hans G Larsson, informationsansvarig, Telia.

När Emil Lisell och Susanna Smårs kom hem från skolan på måndag eftermiddag kunde de genast konstatera att de hade täckning på sina mobiler.

-Det fungerar perfekt, sa Emil och Susanna.

Förra veckan berättade de om att deras mobiler med Teliaabonnemang inte fungerat sedan flera veckor tillbaka. För datorerna använder de andra operatörer än Telia och det har fungerat bra.

Anne Johansson i Nedre Gärdsjö var utan fungerande dator i nästan tre veckor, men även Anne upptäckte i måndags att hennes dator gick att använda.

-Jag har fått kompensation för att jag varit utan dator och jag är nöjd. Telefonen fungerar hyfsat, det vill säga jag måste flytta mig runt i huset och även gå ut för att hitta bästa täckningen, säger Anne.