Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Barbadosstjärna till Visfestivalen

En nyhet som heter duga är att förre sångaren i Barbados, Mathias Holmgren nyligen kommit ut med ett visalbum, och Malungsfors blir ett av de första ställena där han framför sina låtar. Med på den nya plattan medverkar också mycket välkända Åsa Jinder, som även hon kommer till visfestivalen i Malungsfors.

Limabördiga skönsjungande vissångerskan Malin Jonsson numera bosatt i Vansbro är ett annat känt namn som finns med. Bland andra dalakändisar kan vi nämna Mats Höjer och Sölve Olofsson. Tidigare har vi avslöjat att Kenneth Gärdestad, Mats Killander båda från Stockholm finns med liksom Liss Gunnar Thuresson, Bjursås, Sanna Ottosson, Lima, Ida Melin, Malungsfors, Anders Mårtensson, Falköping, Stefan Andersson, Göteborg, Åsa Jinder och Jonas Otter, Bollnäs liksom Johan Eriksson, Malungsfors.

Under visfestivalen som pågår under tolv timmar kommer Göran Nilsson från Arvika att framföra ett Dan Andersson-program, det blir en allsångstimme och ett Cornelis Vreeswijk program.