Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bara här torgför jag mina åsikter

Jag fick ett brev från Centerpartiets ordförande i länet, Lena Reyier. Hon ville att jag skulle delge henne mina synpunkter på länets hälso- och sjukvård. Tre frågor skickades med som krävde mitt engagemang.

Anledningen sägs vara att Centerpartiet ville ha ett bättre underlag för vad invånarna i länet tycker. Det var partiets förtroendevalda i länet som tipsat om att jag har synpunkter i ämnet.

Helt klart är det så men det har jag aldrig talat med någon centerpartist om. Mina synpunkter har kommit fram i mina insändare här på Torget och nu har jag alltså fått bevis för att makthavarna läser dessa inlägg och vill att man ska vara med och utforma Centerpartiets landstingspolitik.

Jag aldrig haft något till övers för Centerns politik så någon medverkan denna gång lär det inte bli. Men den arbetsmetod som Centern nu tar till är intressant och borde få andra partier att fundera. Det kanske är värt att lyssna på vad folket tycker och inte bara de redan frälsta.

Karl Erik Anestedt

Grängesberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare