Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bantade i Biggest loser - nu är han pappa

Robban Wickström tävlade i Biggest loser. Nu är han nybliven pappa till Fabian snart två veckor gammal.

Hur mår ni?

– Nu mår vi bra. Det var en väldigt dramatisk förlossning och både mamma Cathrine och Fabian fick stanna kvar på BB och avdelning 33 eftersom det blev en del komplikationer. De fick infektioner båda två. Men nu är de hemma och vi mår bra.

Ja, hur gick förlossningen?

– Cathrine gick 15 dagar över tiden och blev igångsatt. Vi var på förlossningen i två dagar utan att det kom i gång. Men sedan tog det fart och på bara en och en halv timme var han född. Men det var väldigt dramatiskt. Fabian andades inte när han kom ut och Cathrine förlorade mycket blod och fick blodförgiftning. Jag trodde jag skulle förlora båda två. Men sjukvården är fantastisk. Jag fick vara själv med Fabian det första dygnet eftersom Cathrine var dålig. Jag hade honom på mitt bröst hela första natten.

– Vi har fått hjälp att gå igenom och prata om det efteråt. Det kommer efter. Det är väldigt känslosamt.

Hur känns det att vara pappa?

– Det är helt obeskrivligt. Jag förstår verkligen det här nu att folk lägger ut alla dessa bilder på sina barn i sociala medier. Man tänker gud har de inget annat att göra. Men jag har verkligen sprutat ur mig bilder på Fabian nu. Jag hade gett upp drömmen så plötsligt är jag pappa åt världens finaste.

Längd och vikt?

– 4240 gram och 51 cm. Och han har stort huvud, haha.