Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Faluns glädjebesked – succéforwarden förlänger: "En viktig pusselbit"

En viktig pusselbit har fallit på plats för Falun BS.
Succéforwarden Michael Pettersson väljer att förlänga.
– Micke har det där målsinnet som är så svårt att förklara men har också själv utvecklat mycket i sina avslutssituationer, säger Johan Kruse.

Annons

 

Foto: Nisse Schmidt

Michael Pettersson gjorde stora avtryck i Falun BS föregående säsong. Forwarden noterades för 33 mål, under grundserien, och slutade därmed på en sjätteplats i skytteligan.

Läs mer som Plus-kund: Från SM-finalist till nykomling – därför lämnar Bergman för Falu BS: "På ett vis hade man gärna varit kvar"

Nu står det klart att succéspelaren stannar i klubben ytterligare en säsong:

- Vi är mycket glada och nöjda över att Micke hittat fram till ett beslut och lösning för att utvecklas vidare i Falu BS och att tävla mot de allra bästa lagen säger Johan Kruse i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Micke har det där målsinnet som är så svårt att förklara men har också själv utvecklat mycket i sina avslutssituationer, främst vill jag mena genom ett mycket vasst skytte. Det här är ytterligare en mycket viktig pusselbit för en lyckad säsong i Elitserien.

I pressmeddelandet meddelare klubben även en desto tråkigare nyhet – William Liw väljer att lämna föreningen efter fyra säsonger.

- Vi gjorde allt vi kunde för att få behålla Wille och vi var ett alternativ länge, men tillslut gissar jag vi var för långt ifrån konkurrenterna kontraktsmässigt helt enkelt, säger Johan Kruse.

Läs också: (+) Ny målvakt till Falu BS – då tvingas Kaemmerle bort efter åtta år: "Jag fick någon halvdan förklaring"

Mer läsning

Annons