Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bandet är klippt för nya Bolanche

Klippet med häcksaxen var elegant och gav entydigt besked om att nya Bolanche invigts med stil. För invigningskvällens viktigaste klipp svarade Åke Eriksson, under några år delägare i Bolanche.

– Det här var roligt, tyckte Åke Eriksson efter sitt klipp. Till uppdraget som bandklippare hade Åke åkt limousine tillsammans med hustru Kristina.

Åke var delägare i Bolanche åren 1988-1991. Detta år köpte han Älvnäsgården och har sedan Bolanche åren bland varit verksam som fiskhandlare och drivit fiskrestaurang i Borlänge centrum. Vilket förklarar att han för många är känd som "Fisk -Åke".

–Det känns som vi är i en storstad, tyckte Åke då han och Kristina tittat närmare på de helt ombyggda lokalerna. Storstadskänslan förklarade Åke med att Borlänge nu även fått en riktig nattklubb. Detta i mycket fräscha lokaler mitt i centrum

– Jag tycker Bojen gjort helt rätt, blev Åkes omdöme om Bolanche ägarens satsning för framtiden.

Under några kvällstimmar fick så Åke, hans Kristina och övriga särskilt inbjudna tillfälle att utbyta Bolanche minnen. Helt naturligt många minnen med musikanknytning.