Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avslutning för unga fotbollsspelare

Nu är det definitivt slut på sommaren, ett tecken på det är Malungs IF:s arrangemang "Fotbollens dag"

Malunga IF:s ungdomsfotboll hade avslutning för säsongen på Skinnarvallen i söndags.

– Vi brukar avsluta varje säsong för alla ungdomslag med olika aktiviteter. Varje grupp i åldern 5-10 år spelar mot sina mammor och pappor. Vi har haft en skottävling där man mäter hastigheten på skotten. Det är återkommande varje år där man ser om man förbättrat dig, säger Marie Tros Henriksson från ungdomssektionen.

Några av pristagarna i dagens avslutning var Pojkar -11 som vann serien i division 5, grupp 2 och Pojkar -12 kom 2:a i DM och 2:a i division 3. Pojkar - 14-15 vann sin serie i division 2 i går, de kunde dock inte vara med på Skinnarvallen på grund av bortamatch. Inte nog med det, Pojkar - 17 spelade borta mot Forssa och vann med 3-2 och vann därmed hela serien i division 1. Av de två flicklag i Malungs IF var det ena laget i Leksand och spelade, men småtjejerna var med och spelade på avslutningen.

Under söndagen bjöds det på 240 hamburgare och ca 70 toast för att mätta munnarna på alla deltagarna. I den sista matchen för säsongen slog Pojkar 13 i division 3 Rättvik med hela 9-0!